Web Applicaties

Web applicaties maken uw werk er een pak eenvoudiger op. Of het nu gaat om extra functies op uw website, of “stand alone” applicaties, wij ontwikkelen inter- en intranet applicaties op maat, geheel volgens de wensen van de klant.

Geen eigen bedrijfsnetwerk nodig

Een web-applicatie kan, net zoals een website, gewoon op het internet draaien. Deze is dan uiteraard afgeschermd door middel van een paswoord. Het voordeel hier is dat u aan de applicatie kan van om het even welke PC met internetaansluiting, waar ook ter wereld.
Toch kan het gebeuren dat u bepaalde gevoelige informatie liever niet zomaar op het internet plaatst. In dat geval kan de applicatie ook draaien op uw bedrijfsnetwerk, of zelfs gewoon op uw eigen computer, mits installatie van een klein programma. U heeft in dat laatste geval zelfs helemaal geen internetconnectie nodig, en enkel wie aan de PC kan, heeft, desnoods na het ingeven van een wachtwoord, toegang tot de applicatie.

Enkele Voorbeelden

1Offertes aanmaken en beheren

Maak offertes op en exporteer deze als PDF. Bij het opslaan wordt deze PDF automatisch doorgestuurd naar de klant via email. De e-mail tekst kan eenvoudig op voorhand worden gewijzigd, of u kiest voor een standaardtekst. U kan een overzicht raadplegen van reeds verzonden offertes en deze desgewenst nog aanpassen en opnieuw doorsturen.

2Automatische product import voor e-commerce

Voor verschillende van onze klanten hebben wij een systeem ontwikkeld om in hun e-commerce website semi- of volautomatisch producten te importeren van hun leverancier. Ook kunnen prijzen en beschikbaarheid bij de leverancier van bestaande producten desgewenst worden bijgewerkt.
Wij maken elk systeem op maat van klant en leverancier, gaande van het handmatig uploaden van prijslijsten die door de leverancier worden ter beschikking gesteld, tot het volautomatisch contact leggen met de website van de leverancier op vooraf bepaalde tijdstippen, om de nodige info binnen te halen (hier is geen enkele handmatige actie meer vereist) …

3Beheer van tijdschrift abonnementen

Voor een nieuw tijdschrift, hebben wij een systeem ontwikkeld voor het beheer van abonnementen. Bij het nemen van een abonnement (via de webshop), wordt automatisch het aantal nummers bijgehouden. Met 1 druk op de knop worden alle adressen naar de drukkerij doorgemaild (csv-bestand), waarbij het resterend aantal nummers voor elke klant wordt aangepast. Bij het versturen van het laatste nummer wordt automatisch een herinnering naar de abonnee gemaild. Indien die zijn abonnement verlengt (opnieuw via de webshop), wordt het aantal nummers automatisch terug juist gezet.

4Boekhouding / facturatie

Deze boekhoudsoftware is op maat gemaakt van osCommerce, het pakket dat wij gebruiken op al onze e-commerce websites. Het laat toe om op eenvoudige wijze facturen aan te maken van iedere bestelling. De factuur wordt vervolgens opgeslagen en automatisch naar uw klant gemaild onder de vorm van een PDF-je. Desgewenst kunnen de facturen nog aangepast worden voor het opslaan. Uiteraard kan u ook handmatig facturen aanmaken, los van uw e-commerce pakket. Per maand/kwartaal kan alles geexporteerd worden om aan uw boekhouder te bezorgen. Verdere functies: inboeken van inkoopfacturen, opvolgen van betalingen, balans, statistieken, aangiften …

Andere mogelijkheden

  • Productie opvolging
  • Klantenbeheer
  • Project- en taakbeheer
  • opvolging van bestellingen van uw klanten
  • opvolging van bestellingen bij uw leveranciers
  • opvolging van backorders
  • (semi-)automatisch bestellen bij uw leveranciers afhankelijk van uw stock

Bovenstaand is slechts een heel beperkt overzicht van enkele mogelijkheden. Wij ontwerpen alles op maat, dus in principe zijn al uw wensen mogelijk. Vraag ons gerust meer informatie.

contacteer onsgratis en vrijblijvend