Een Overzicht

Een aanwezigheid op het internet is tegenwoordig een absolute noodzaak. Veel mensen gaan immers meer en meer via de computer op zoek naar informatie. Onze websites worden ontworpen naar uw persoonlijke wensen. U kan ze bovendien makkelijk zelf onderhouden via het administratieve gedeelte van de website.

Websites voor bedrijven, personen, verenigingen … Op verschillende pagina’s kan u zowel tekst, foto’s, video’s … plaatsen. Ook een contactformulier is aanwezig. Tal van extra mogelijkheden zoals een blog, nieuws-sectie, versturen van nieuwsbrieven …

ga verder

Een eigen webshop geheel volgens uw wensen. Uw klanten kiezen uit uw gamma en plaatsen direct een bestelling. Gebaseerd op osCommerce, een uiterst krachtige open-source e-commerce oplossing die niet voor niets reeds vele jaren tot de top behoort.

ga verder

Web applicaties maken uw werk er een pak eenvoudiger op, en zijn bovendien bereikbaar van op meerdere computers. Of het nu gaat om extra functies op uw website, of “stand alone” applicaties, wij ontwikkelen uw inter- en intranet applicaties op maat.

ga verder